Gulvafslibning af trægulve giver smukke gulvflader som skaber harmoni

Gulvafslibning af trægulve giver smukke gulvflader som skaber harmoni. Har dit trægulv behov for en kærlig hånd og opfriskning? Så er vi et godt alternativ og solid gulvpartner. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid er hvad der kendetegner vores gode gulvservice. Gulvbehandling og overfladebehandlinger er efterspurt idag da de er vandafvisende, holdbare og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Trægulve afslibes hurtigt og billigt

Derfor er priser i annoncer oftest bragt for at lokke kunder til – de siger intet om den endelige pris for netop dit/jeres gulv. Du udfylder en tilbudsformular (se ovenstående billede), hvorpå du beskriver dine behov og krav. Den mest slidstærke behandling er lak.Vi forhandler kun lak i de bedste kvaliteter.

Gulvafslibning og lakering

Silkemat og mat lak er den mest anvendelige. Det er vigtigt at der ikke er noget tilbage af den gamle gulvbehandling, da det ellers kan ses efter påførelse af den nye behandling.

• Lakering
• Oliebehandling
• Sæbebehandling
• Voksbehandling
• Ludbehandling

Ved en gulvslibning anvendes der en slibemaskine, som er specielt bygget til at slibe trægulve, også kaldet en gulvsliber. Hvad enten det drejer sig som linoleum og vinyl, tæpper eller trægulve, står vi gerne for opgaven!

Overfladebehandling og efterbehandling af trægulve

Når gulvet skal afhøvles, slibes eller efterbehandles, eller når du søger professionelle råd og vejledning, er vi din kompetente samarbejdspartner. Lammeuld: Til højglanspolering af gulve findes der pads af lammeuld. De er dyre og kan erstattes af en gulvklud, der lægges omkring en almindelig pad. Høvling: Vi foretager kun afhøvling af gamle fernis planke-gulve.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Afhøvlingen fjerner fernisen, samt retter gulvet, der slibes herefter med båndmaskine. Vi lægger stor vægt på, at alle opgaver udføres med Gulvafslibning stor grundighed og med øje for kundens ønsker og behov. Et afslebet og efterbehandlet trægulv er hygiejnisk, praktisk, stilfuldt, lækkert og behageligt gå på. Overvejer du at få dine gulve ludbehandlet, så kontakt os allerede i dag. Vi kører ud i Svendborg og Odense samt på resten af Fyn.

Afslibning af trægulve når det er bedst!

Man kan vælge den almindelige lud, der bevarer træets naturlige farve, eller hvid lud, hvis man ønsker et hvidpigmenteret udseende. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel vejledning gennem hele processen. Fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet. Vedligeholdelsen sker med sæbespånevand. Af og til kan efterfølgende afskylning være nødvendig. Finer gulve anvende et tyndt lag af træ med over en kerne, der almindeligvis et sammensat træprodukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *